verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, Dekker Vriezenveen, wellness, sauna, aanbouw woning, overijssel, aannemer, bouw,aannemersbedrijf, Vriezenveen, Nieuwbouw, woningbouw, onderaannemers, kwaliteit, bouw, Vriezenveen, dekker, dekker bouw, utiliteitsbouw
Dak renovatie
Douglas tuinschuur
Erker | Serre
Harmonicadeur

Binnen = Buiten
Renovatie | Onderhoud
Aanbouw
3-D Impressie
Solartube
Windveren
vervangen
De organisatie van Dekker Aan- en Verbouw is afgestemd op het realiseren van kleine tot middelgrote projecten.
Zij is actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, op het gebied van nieuwbouw, verbouw, saunabouw, wellnessruimten,
renovatie en onderhoud.

Het bouwproces in de woning- en utiliteitsbouw vereist een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, overheid en aannemer. Dekker Aan- en Verbouw functioneert binnen dergelijke samenwerkingsverbanden als een creatieve partner.

Door de jarenlange ervaring en grote kennis van bouwtechnieken, bouwprocessen en materialen, slaagt Dekker Aan- en Verbouw er steeds opnieuw in om inventieve en milieubewuste (energiezuinige) oplossingen en kostenbesparende alternatieven aan te dragen, die resulteren in het vereiste maatwerk. Ontwerp, 3-D impressie en tekenwerk kan eventueel in eigen beheer worden uitgevoerd.

Directe communicatielijnen, een efficiŽnte werkvoorbereiding en een strakke organisatie van de uitvoering van uw bouwplan, tezamen met een select gezelschap aan onderaannemers, vormen vervolgens de garantie voor korte bouwtijden, een kwalitatief optimaal produkt, vergaande serviceverlening en een tijdige oplevering.

Onze medewerkers hebben allen een goede basisopleiding gehad. Daarnaast zorgen wij met gerichte bijscholing voor de nodige kennis om de hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf tijdens de bouw waar te kunnen maken.© copyright: 2007-2013 | Dekker Aan- en Verbouw | info@dekkerav.nl | Tel.: 0546- 56 78 43 | www.dekkerav.nl
Bouw | Verbouw
index Bouw  Wellness  Projecten Werkwijze Contact